کیک سیب

مواد لازم :


– کره 250 گرم

– شکر 250 گرم

– تخم مرغ 4 عدد

– شیر ولرم 150 میلی لیتر

– آرد نان 400 گرم

– بکینگ پودر 10 گرم

– سیب رنده شده یک عدد

– برای روی کیک 4 عدد سیب سبز ترش و قدری شکر و دارچین نیاز داریم 


طرز تهیه


کره و شکر را مخلوط کرده و با همزن برقی میزنیم .زرده های تخم مرغ را آرام آرام افزوده و همچنان به زدن ادامه میدهیم ، شیر را هم افزوده و در نهایت آرد و بکینگ پودر را می افزاییم و بالاخره سیب رنده شده را هم اضافه می کنیم و مقدار کمی مخلوط می کنیم و سفیده ها را که با قدری شکر زده ایم به خمیر افزوده و بآرامی مخلوط کرده و داخل قالب مناسب چرب شده ریخته و و سیب های پوست کنده شده و هسته در آورده را نازک اسلایس کرده و روی خمیر می چینیم و روی سیب ها دارچین و شکر می پاشیم و داخل فر با حرارت 345 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد بمدت حدود 50-45 دقیقه تا موقعی که سطح کیک سفت شده و رنگ گرفته باشد می پزیم .

نوشته شده در تاریخ چهارشنبه 29 مهر 1388    | توسط: نسترن ن    |    | نظرات()